Scheiden in tijden van Corona

Corona
Ondanks Corona gaan mijn werkzaamheden gewoon door. Voor de veiligheid heb ik mijn kantoor zo ingericht dat we te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen houden. Als jullie niet naar mijn kantoor kunnen of willen komen, kan ik ook de gesprekken bij jullie thuis voeren. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een afspraak door middel van videobellen te houden. Laat Corona je er niet van weerhouden contact met mij op te nemen!

Scheiden in tijden van Corona

Corona
Ondanks Corona gaan mijn werkzaamheden gewoon door. Voor de veiligheid heb ik mijn kantoor zo ingericht dat we te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen houden. Als jullie niet naar mijn kantoor kunnen of willen komen, kan ik ook de gesprekken bij jullie thuis voeren. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een afspraak door middel van videobellen te houden. Laat Corona je er niet van weerhouden contact met mij op te nemen!