Mr. Karen Verhoef
Mediator

Mediator voor echtscheidingen in Veenendaal 

Als je een scheiding ingaat, ga je tegelijkertijd ook een moeilijke en emotionele periode in. Het is lastig, omdat er ook belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden over de toekomst. Als scheidingsmediator in Veenendaal begeleid ik jullie door dit proces heen. Als mediator blijf ik gedurende het hele proces onpartijdig en neutraal. Om gezamenlijk tot goede afspraken te komen, heb ik aandacht voor alle financiële, juridische en emotionele aspecten van jullie scheiding. Indien jullie kinderen hebben, moeten er ook voor hen goede regelingen komen. Deze regelingen leg ik vast in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Naderhand dien ik het echtscheidingsverzoek in bij de rechtbank en zorg ik voor de inschrijving van de echtscheidingsbeschikking bij de gemeente. Al met al, ik zorg ervoor dat jullie met elkaar het gesprek aangaan om door deze moeilijke periode heen te komen en zo tot goede afspraken komen.

Gratis kennismaking
Als jullie kennis willen maken is dat mogelijk. Ik bied een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Hierin geef ik uitleg over de procedure, over mijn rol als mediator in Veenendaal en over de kosten. Kom gezamenlijk naar het gesprek toe, want ik ben er als mediator voor beide partijen. Achteraf is er de mogelijkheid om al te beginnen met de mediation. Natuurlijk is het ook mogelijk om er nog even over na te denken en later een nieuwe afspraak te maken. Ik streef ernaar het eerste kennismakingsgesprek binnen een week te plannen, zodat jullie snel geholpen kunnen worden.

Contact
Ben je op zoek naar een mediator in Veenendaal, Ede, Bennekom, Lunteren, Wageningen of Barneveld of wil je advies omtrent jullie echtscheiding? Neem voor meer informatie contact op met Circles-Mediation door het contactformulier in te vullen, of te bellen met 06-5150 7539. voor advies op maat. Ik help jullie graag!

Corona
Ondanks Corona gaan mijn werkzaamheden gewoon door. Voor de veiligheid heb ik mijn kantoor zo ingericht dat we te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen houden. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een afspraak door middel van videobellen te houden. Laat Corona je er niet van weerhouden contact met mij op te nemen.

Heel fijn dat alles zo goed geregeld is onder jouw begeleiding! Het ging sneller en eenvoudiger dan verwacht. Ik ga je zeker bij andere mensen aanbevelen

Anoniem