Mr. Karen Verhoef
Mediator

Mediator voor echtscheidingen
Wageningen, Ede, Bennekom, Lunteren, Veenendaal en Barneveld

Je gaat een moeilijke en emotionele periode tegemoet, als je besluit te scheiden. Er moeten namelijk belangrijke beslissingen worden genomen voor de toekomst. Als echtscheidingsmediator help ik jullie tijdens dit proces van begin tot eind. In de mediation is het belangrijk dat jullie met elkaar communiceren en daarom ben ik onpartijdig en neutraal om jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij heb ik alle aandacht voor de financiële, juridische en emotionele kanten van de scheiding. In het geval dat jullie kinderen hebben, moeten er ook dingen voor hen geregeld worden. De afspraken die jullie met elkaar maken, komen in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan te staan. Als jullie de documenten ondertekend hebben, dien ik het echtscheidingsverzoek in bij de rechtbank en zorg ik voor de inschrijving van de echtscheidingsbeschikking bij de gemeente. Kortom, ik begeleid jullie om door de moeilijke periode van een echtscheiding te komen en help jullie om tot goede regelingen te komen.

Gratis kennismaking
Ik bied iedereen een eerste kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur. Ik geef in dit gesprek uitleg over het proces, over mijn rol als mediator en over de kosten. Kom gezamenlijk naar het gesprek, want een mediator is er voor beide partijen. Als jullie willen, kunnen we na een half uur gelijk een start maken met de mediation. Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuwe afspraak te maken. Ik probeer altijd het kennismakingsgesprek zo snel mogelijk te plannen, zodat jullie snel geholpen kunnen worden.

Contact
Ben je op zoek naar een mediator in Ede, Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Wageningen of Barneveld of wil je advies omtrent jullie echtscheiding? Neem voor meer informatie contact op met Circles-Mediation door het contactformulier in te vullen, of te bellen met 06-5150 7539. voor advies op maat. Ik help jullie graag!

Corona
Ondanks Corona gaan mijn werkzaamheden gewoon door. Voor de veiligheid heb ik mijn kantoor zo ingericht dat we te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen houden. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een afspraak door middel van videobellen te houden. Laat Corona je er niet van weerhouden contact met mij op te nemen.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heel fijn dat alles zo goed geregeld is onder jouw begeleiding! Het ging sneller en eenvoudiger dan verwacht. Ik ga je zeker bij andere mensen aanbevelen

Anoniem